Spring Food and Drink Festival 2018 ðŸŽªðŸºðŸŸðŸ•âœ¨

On Saturday I spent the day eating and drinking my way around the Liverpool Spring Food and Drink Festival at Sefton Park. The festival is a twice yearly event, that gathers food lovers and families alike, to experience so many excellent food and drink vendors.

We arrived around noon and immediately made a beeline for one of my favourite vendors, Piggie Smalls. I had a Brokeback hotdog and Jon went for the Chilli Con Kanye, which unlike Yeezy’s current opinions, was delicious.

After our first course, we visited the Pirate’s Grog rum tent for a cocktail. I ordered a Long John, a rum cocktail topped with prosecco, and Jon went for a Eight Ball. We sat and enjoyed the atmosphere, before experiencing a few samples from Monkey Shoulder whiskey and O’Donnells moonshine. We enjoyed the moonshine so much that we bought a jar of the rough apple to enjoy at home!

After sobering up with a Crosby Coffee, I got myself some loaded nachos with fried chicken from Hobo Food and Jon got a yorkie pud wrap with beef and cranberry from The York Roast Co. We also tried Satan’s Red and Satan’s Black beer from De Block Brewery, and I manged to fit in a Sipmith’s gin cocktail too.

As well as all the wonderful places to eat and drink, the festival held free vegetarian & vegan cookery classes, hosted by the Vegetarian Society Cookery School, a wellness tent with yoga sessions from White Wolf Yoga, and a children’s area, complete with fairground rides and a sheep show!


The Liverpool Food and Drink Festival is back in September, with tickets starting at £7. You can buy your tickets here.

DW

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.